Sivut

torstai 21. helmikuuta 2013

Kuulumisia

Enpä ole ehtinyt oikein päivitellä tänne mitään. Työn ja (liikunta)harrastusten yhdistäminen äidin hommiin vie aikaa niin, ettei tahdo ehtiä istuskella tietokoneella!

Vaihdoin viime viikolla Cambridge-tasoa, jatkan nyt tasolla 2 eli syön nyt normaaliruokaa jo 400 kilokalorin edestä päivässä. Tuntuu, että nyt joutuu syömään jo "ihan hirveästi" :-) Mutta mukavaa kyllä saada syödä aivan kunnon ruokaa vähän enemmän nyt. En tiedä onko elimistö sitten reagoinut tuohon muutokseen, koska painon pudotustahti on nyt vähän hidastunut. Tai oikeastaan viime viikonlopusta asti on aika samoissa pysynyt lukemat, välillä jopa vähän plussaa. Tänään taas pitkästä aikaa vaaka näytti miinusta. Itse asiassa lukema tänään oli jo aika huikea verrattuna lähtötilanteeseen, 90,9! :) Vähemmän kuin ehkä ainakaan viiteen vuoteen on mulla näyttänyt... Nyt sitten odotellaan maagista kymmenluvun vaihtumista, voi kun se tapahtuisi pian... Toivotaan, että tämän kertaiset jumit olisi taas jumitettu ja rupeaisi homma sujumaan yhtä hyvin kuin aikaisemmin.

Muutoin painonpudotusrintamalla menee hyvin (jos ei lasketa sitä, että paino on jumittanut:D) eli olen pysynyt hyvin niissä ruuissa mitä saan syödä enkä ole repsahdellut. Jännää, kun ei edelleenkään tee mieli mitään herkkuja, korkeintaan jotain oikein hyvää tavallista kotiruokaa, mut ei mitään sellaisia mässäilyjuttuja kuin "entisessä elämässä". :-) Mutta se on pelkästään positiivinen juttu.

Vähän tässä olen alkanut jo mietiskellä sitä hetkeä, kun tavoitepaino ehkä tulee saavutettua. Mitä sen jälkeen, miten siinä pysytään? Liikunta ainakin on jo osa minun elämää niin, että siitä en halua luopua, mutta syömiset pelottaa. Osaanko pysyä uusissa ruokailutottumuksissa, vai ajaudunko taas pikkuhiljaa vanhaan...? Toivottavasti sitä nyt olisi "järkeytynyt" sen verran, että tajuaisi edes ajoissa tehdä jotain, jos paino alkaa taas hivuttautua ylöspäin. Ettei ainakaan ikinä tarvitsisi mitään suurta määrää tiputtaa uudelleen. Kyllä tämän hetkinen olotila verrattuna entiseen on ainakin niin mukavan kevyt ja hyvä, että todellakaan en halua palata vanhaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti